What is a severance package? *

Answers

Answer 1
The amount paid to an employee upon dismissal or discharge because from employment
Hope I helped:)

Related Questions

How can I make my parents proud of me?

Answers

Answer: You don’t need to make you parents proud and be yourself if you think that your parents are dissatisfied with you work harder on school help out with chores around the house and spend family time together, but you are perfect the way you are and you don’t have to please anyone as long as your happy.

Explanation:

Describe the relationship between the CPU and RAM.
Use complete sentences.

Answers

For some reason it said that I contained a link or I had some cuss words in my answer and explamation, so heres a picture

Answer:

The CPU processes (performs instructions on things, such as adding) stuff in memory. So when you are processing lots of data, that data ( or maybe large portions of it) will likely get loaded into RAM so it is ready for the cpu, this is to speed things up because RAM is faster to access than storage devices.

Explanation:

The US Constitution structures the government by creating a system that

divides power equally between the states.
organizes power on state and local levels.
organizes power on federal, state, and local levels.
divides power between executive and judicial branche

Answers

Answer:

I think its divide power between executive and judicial branches

Divides power between executive and judicial branches.

helpppppppppppppppppp I WILL GIVE BRAINLIEST

Answers

Answer:

B.) stink

Explanation:

Read this excerpt from Journey to the Center of the Earth.

Besides, if the ascending path was more arduous and painful to clamber, I had one source of secret consolation and delight.

Using context clues, what is the best meaning of “arduous”?

A. involving or requiring strenuous effort
B. very great or intense
C. spread out over a wide number of people
D. reduction in size or importance of something

Answers

Answer: A

Explanation: Hope this helps :)

Answer:

A. involving or requiring strenuous effort

;)

Explanation:

Highlight details that reveal information about the environment in which the Haida people lived. Raven opened his beak and sang a beautiful song, calming the creatures in the shell. Then, using his powerful talons, he opened the shell and released the first human beings. The men were hungry and thirsty, but there was no food on the large sandy beach, and the salt water just made them thirstier. Determined to take care of the men he had found, Raven flew to find them provisions. —"The Raven and the First Men: The Beginnings of the Haida" What inference about the Haida people's life experiences can be drawn from the details in this story?

Answers

The second part of this question is missing the options. I've found it online. It is the following:

What inference about the Haida people’s life experiences can be drawn from the details in this story?

A. People would hunt and eat ravens when they were hungry.

B. People would drink sea water when they were thirsty.

C. People could not find drinkable water at the beach.

D. People often hid inside clam shells to escape hungry ravens.

Answer and Explanation:

First, we were asked to highlight details that reveal information about the environment where the Haida people lived. In the passage provided, we can highlight:

[...] there was no food on the large sandy beach, and the salt water just made them thirstier.

From these details, we gather information to answer the second question. We must choose the option that has the best inference about the Haida people's life experiences. We can clearly see they had a hard time surviving. Also:

C. People could not find drinkable water at the beach.

Because there was no drinkable water, the raven flew away to find the people provisions. No detail speaks of drinking the sea water, eating ravens, or hiding in the shell for protection from ravens. Therefore, letter C is certainly the best choice.

Answer:

C People could not find drinkable water at the beach

Explanation:

HELP ASAP 20 POINTS


Which moral was Aesop most likely teaching in "The Bundle of Sticks"?
-Parents are wise.
-Greed is dangerous.
-Children are disobedient.
-Strength is in unity.​

Answers

Answer:

Strength is in Unity

Explanation:

Answer:

the last one im pretty sure correct me if im wrong

5. In Act II of The Crucible, why does Proctor think that Abigail accuses Elizabeth of witchcraft? IS
O A. Abigail wants to get revenge on Proctor for rejecting her.
O B. Abigail wants to distract attention from the episode in the woods.
O C. Abigail fears that Elizabeth will denounce her for seducing Proctor.
O D. Abigail fears that Elizabeth will treat her more harshly than before.

Answers

Answer:

It is A

Explanation:

Abigail is OBSESSED with proctor

It’s A she’s in love with proctor

Read this excerpt from The Riddle of the Rosetta Stone by James Cross Giblin.

In the next few years following the publication of his book, Champollion deciphered many more hieroglyphs. He was named "Keeper of the Egyptian Collections" in Paris in recognition of his accomplishments. Then, in 1829, he got what he had always wanted. With the backing of the French government, he journeyed to Egypt to see the ancient hieroglyphic inscriptions for himself.

What inference can readers make based on the details in the excerpt?

Only the French recognized Champollion for his accomplishments in deciphering hieroglyphics.
The French government considered Champollion’s work to be a significant achievement.
Champollion published a book just so he could take a free trip to Egypt.
Champollion had to see the hieroglyphics in person to be able to write about them.

Answers

Answer:visit egypt

Explanation:

Answer:

the french considered champollions accomplishments to be a significant achievement

Select the correct answer
What does the word materialize mean based on the context clues provided?
The flower buds seemed to materialize out of nowhere. One day the branches were bare, and the next day the buds appeared.
ОА.
to construct out of wood
ов.
to grow daily
O C.
to wither over time
OD
to appear suddenly
O E
to be made of cloth

Answers

The answer would be to appear suddenly

Answer:

Appear Suddenly

Explanation:

PLato

Creon's Speech Packets

Answers

Answer:

This is not a complete question.

Explanation:

Answer:

ok

Explanation:

I need help with this please.

Answers

Because your grounded, terrible singer, even though she knew she would get sick, I read my book, and although she hates the color blue

How can kairos be used as a reading strategy?

Answers

Answer:

explains the order of the story/ you can use it to list events in order

Explanation:

I'm not sure but it has alot to do with sequence of events or developed into that later on since they used it to describe a place in time.

Kairos can be used as a reading strategy to explain the order of the story/ you can use it to list events in order.

What do you mean by Reading strategy?

A reading strategy is defined as the strategy that is used by the beginner reader. This is a broad term that is used to define the planned actions which is helpful for readers to change print to meaning.

Adding to it, there are basically five strategies for reading that consist of activating background knowledge, questioning, analyzing text structure, visualization and summarizing.

Moreover, Kairos can be used as an inquiry strategy by using it to seize the opportunity at a particular moment after creating awareness. On the other hand, Kairos can be regarded as seeking for the appropriate moment send a shot, it a balance awareness of the rhetorical situation.

Learn more about Reading strategy, refer to the link:

https://brainly.com/question/15169226

#SPJ2

Write a narrative of approximately six hundred words set in the far North. The story can be based on personal experience or it can be completely invented, but either way it must be realistic, given the setting. Be sure to think about setting, character, plot, and theme. Make use of your transitional words and phrases to communicate changes in time, sequence, or settings.

After you have completed a draft of your narrative, ask your teacher or a peer to read it, and provide feedback. They should pay special attention to how well your purpose has been addressed, as well as your style, spelling, and grammar. After receiving feedback, revise the draft to make any improvements.

Submit both your first draft and your final draft in the space below.

View the rubric, Project: Create a Narrative, for project details.

Answers

Answer:

Explanation:

I couldn't feel my entire body, like the wasteland in front of me I was frozen over and near my end. As that could be an exaggeration, I couldn't feel anything in my body, my toes had long since lost feeling and I lost feeling in my face awhile back. The wasteland in front of me housed hundreds of bodies, all of them screaming in delight all the while I wanted to scream in pain. "You could at least look like your happy." My mother grumbled at me from beside me, of course. I turned to her with murder in my eyes, I will never be happy in this freezing weather of despair, the message came across in my eyes and she turned away from me with a frown. It was her fault I was in a horrid mood, I was freezing in the middle of nowhere when I could be at home in the warmth reading or doing something equally as mind-numbing. No one was going to be able to find us, for we were dropped off by my father. I didn't know why someone I loved would put me in danger. I clenched my hands. My stomach growled as I haven't eaten in days. "When are we going to eat" was a constant question that I would keep to myself. I began to feel sleepy, as the sun fell and the moon rose. I tried to stay awake so I would be able to sleep in tomorrow morning, but I fell in a deep sleep. The next morning I woke up to screams. I opened my eyes in fear of what I may see. I was in the same place where I went to sleep. I noticed that I was by myself. In fear, I stood up and started to look around for my mother. She wasn't anywhere. "She's probably just getting food" I whispered to myself, as I returned to where I where we were dropped off. A couple of hours passed and I haven't seen my mother. I began to worry that she got lost or she could've gotten so could she gave up. No, I thought to myself, she couldn't give up. Then I remembered the screams that woke me up. "Was that her screams?" I mumbled to myself as I shivered. A couple of days past and I had not seen her. I was walking miles to find someone that could help me, but I had no luck. I stumbled across a shack. There wasn't anyone or anything inside but I stayed inside for a couple of hours, for it was a good shelter. I woke up, in the shed. Must've fallen asleep in there. I'm not sure how long I was in there for but it must've been long since it was now dark. I was broken, no one would be able to find me. I began to feel frustrated. I was by myself, I was terrified, and cold. I just want to be inside by a fire, and family. I walked more the next day and found a house. I slowly approached it in fear someone would jump out. With my blue shaking hands I knocked. No one answered. I knocked again and waited. The door slowly creaked open. An older woman appeared at the door. "My, what are you doing here in this weather?" She explained. All that could come out of my mouth was, "I'm lost." She took me inside and made me a cup of hot cocoa. I began to warm up and was able to speak more. "Have you seen my mother?" I asked. She replied with a no.  I slept on the couch that night. The next morning I woke up to the smell of pancakes. I sat there with my eyes open, thinking of my mother. Where was she? I thought. I decided it would be best for me to stay where I am. A whole year passed of me living with this woman in the middle of nowhere. One night as I was sleeping by the warm fire, I heard knocking from the door. I got up and went to open the door. As I looked outside I saw nobody, so I shut the door. A couple of minutes later I heard the knock again. I got up faster this time and opened the door. There, standing right in front of me was my mother. I was shocked. I leaped into her arms and started to cry. I was overjoyed that she was with me. The older woman stumbled out of her room and made hot cocoa just like she did for me.

Answer:

I couldn't feel my entire body, like the wasteland in front of me I was frozen over and near my end. As that could be an exaggeration, I couldn't feel anything in my body, my toes had long since lost feeling and I lost feeling in my face awhile back. The wasteland in front of me housed hundreds of bodies, all of them screaming in delight all the while I wanted to scream in pain. "You could at least look like your happy." My mother grumbled at me from beside me, of course. I turned to her with murder in my eyes, I will never be happy in this freezing weather of despair, the message came across in my eyes and she turned away from me with a frown. It was her fault I was in a horrid mood, I was freezing in the middle of nowhere when I could be at home in the warmth reading or doing something equally as mind-numbing. No one was going to be able to find us, for we were dropped off by my father. I didn't know why someone I loved would put me in danger. I clenched my hands. My stomach growled as I haven't eaten in days. "When are we going to eat" was a constant question that I would keep to myself. I began to feel sleepy, as the sun fell and the moon rose. I tried to stay awake so I would be able to sleep in tomorrow morning, but I fell in a deep sleep. The next morning I woke up to screams. I opened my eyes in fear of what I may see. I was in the same place where I went to sleep. I noticed that I was by myself. In fear, I stood up and started to look around for my mother. She wasn't anywhere. "She's probably just getting food" I whispered to myself, as I returned to where I where we were dropped off. A couple of hours passed and I haven't seen my mother. I began to worry that she got lost or she could've gotten so could she gave up. No, I thought to myself, she couldn't give up. Then I remembered the screams that woke me up. "Was that her screams?" I mumbled to myself as I shivered. A couple of days past and I had not seen her. I was walking miles to find someone that could help me, but I had no luck. I stumbled across a shack. There wasn't anyone or anything inside but I stayed inside for a couple of hours, for it was a good shelter. I woke up, in the shed. Must've fallen asleep in there. I'm not sure how long I was in there for but it must've been long since it was now dark. I was broken, no one would be able to find me. I began to feel frustrated. I was by myself, I was terrified, and cold. I just want to be inside by a fire, and family. I walked more the next day and found a house. I slowly approached it in fear someone would jump out. With my blue shaking hands I knocked. No one answered. I knocked again and waited. The door slowly creaked open. An older woman appeared at the door. "My, what are you doing here in this weather?" She explained. All that could come out of my mouth was, "I'm lost." She took me inside and made me a cup of hot cocoa. I began to warm up and was able to speak more. "Have you seen my mother?" I asked. She replied with a no.  I slept on the couch that night. The next morning I woke up to the smell of pancakes. I sat there with my eyes open, thinking of my mother. Where was she? I thought. I decided it would be best for me to stay where I am. A whole year passed of me living with this woman in the middle of nowhere. One night as I was sleeping by the warm fire, I heard knocking from the door. I got up and went to open the door. As I looked outside I saw nobody, so I shut the door. A couple of minutes later I heard the knock again. I got up faster this time and opened the door. There, standing right in front of me was my mother. I was shocked. I leaped into her arms and started to cry. I was overjoyed that she was with me. The older woman stumbled out of her room and made hot cocoa just like she did for me.

Explanation:

1. PART A: Which of the following best describes a theme
of the text?
A Mystery is necessary to keep people engaged and
interested. or life would be dull.
B Some questions will remain unanswered because
they are unknowable.
C People have the capacity to understand anything,
but intelligence holds us back.
D The truth remains hidden because people are not
brave enough to reveal the truth.

Answers

It’s c I took the test

7. PART A: In the section titled "Reducing a mountain to a

molehill" the author makes the claim that steps can be

taken to reduce anxiety. Select the main strategy used in

this section to develop this claim.

O A The author explains a problem and then presents

solutions.

O B The author details the cause and effect of an event or

action.

O c The author shares important events or actions in

their order of importance.

D The author presents a detailed list of problems.

Answers

Answer:

O A The author explains a problem and then presents  solutions.

Explanation:

Greg We iner openly addressed the issue of "executive power and executive authority" in his article "Reducing a Mountain to a Molehill: The Media, Executive power and Denali". This article brings forth the issue of how Presidents can make changes even to geographical names. and how this is a problem that most people don't seem interested in pointing out the "how/ why".

We iner also brings forth the issue of how a minor thing can be turned into a huge mess, making a mountain out of a molehill. He uses the strategy of explaining what the problem is and then provides the solutions that can be done/ used.

Thus, the correct answer is option A.

Answer: A) The author explains a problem and then presents solutions.

Explanation:

Use the dictionary entry for crude to answer the question.

crude

crude [‘krüd] adj

from Latin crudus

1. the quality of being unchanged from the original state

2. the quality of being primitive or uncultured

3. the quality of being obvious

4. the quality of being rough in execution

Which definition of crude is the most common?

A.) the quality of being unchanged from the original state
B.) the quality of being primitive or uncultured
C.) the quality of being obvious
D.) the quality of being rough in execution

Answers

Answer: 1, 3, 4

Explanation:

edge

The quality of being primitive or uncultured is the most common definition of crude. So, the correct option is B.

What is Definition?

An explanation of the meaning of a word, phrase, or concept is referred to as a definition. It usually gives details on the key traits or qualities of the entity being defined and might also give examples, synonyms, or antonyms. Dictionary, glossary, encyclopaedia, and other reference works may all contain definitions. They ensure that individuals understand one another and use the appropriate words, making them a crucial component of language and communication.

The most typical definition of crude is the state of being uncultured or primitive. When something is rough or unrefined in look or behavior, this term is the one that is most frequently used to describe it. Even though the other definitions are less frequently employed, they can nevertheless be applied in certain circumstances.

Therefore, the correct option is B.

Learn more about Definition, here:

https://brainly.com/question/13184258

#SPJ7

Vote you brainiest please help w

Answers

Answer:

B

Explanation:

Because whimsical means its in childrens stories so thats why its b hope this helped

Answer:

C

Explanation:

A whimsical tone means fanciful and imaginative. Answer A seems mysterious, option C has an objective tone, and option D has a harsh tone.

1. Discuss three examples of feminist philosophy, and how such thought may relate to an 'ethics of care.'

Answers

Answer:

men are the devil reincarnated, only men can be wrong, men shouldn't spread their legs

Explanation:

that’s all I learned

Match the definitions to the words by filling in the correct letter.
mourn; express one's grief
pay close attention to
extremely large number
pay a cost or expense
to ask earnestly
Use the word bank to answer the question.
entreat

Answers

Answer:

Entreat: E (to ask earnestly)

Hearkens: B (pay close attention to)

Lament: A (express ones grief)

Defray: D (pay cost or expense)

Myriad: C (extremely large number)

Explanation

These are all the definitions of each word :) hope this helps

After reading the words and the possible definitions, we can match them in the following manner:

1. mourn; express one's grief - lament

2. pay close attention to - hearken

3. extremely large number - myriad

4. pay a cost or expense - defray

5. to ask earnestly - entreat

When we lose someone dear to us, we lament their death. That means we mourn them or express our grief in some way.The word "hearken" is an archaic (old) for of saying "to listen attentively".When there is a number of people or things too large and that we cannot specify, we can use the word "myriad." For example: I saw a myriad of flowers in the fields.To defray simply means to give or provide money in order to pay for a cost or an expense.Finally, to entreat is to ask  someone to do something urgently.

Learn more about the topic here:

https://brainly.com/question/12263025

Julius Caesar Act II, Scene i (lines 10-69) rhetorical appeals and devices analysis

Answers

Answer:

Act Two, Scene One

The scene opens with Brutus, at his house, on the Ides of March.

In Brutus' soliloquy, he reveals that he (lines 10-34)

Brutus' servant, Lucius, brings Brutus more letters from Cassius, and they convince Brutus to (lines 46-58)

Brutus admits he feels...about killing Caesar (lines 63-69)

Cassius shows up with the conspirators, which includes...(stage directions on pg 803)

Cassius wants to swear an oath, but Brutus does not because...(lines 116-117)

Monologue-A speech delivered by one character, with several other

                   characters are on stage as well. 

Cassius, Casca, Cinna and Metellus all want to get Cicero to join them, but Brutus points out...(lines 150-152)

Decius wonders...(line 154)

Cassius thinks that ...(lines 155-161)

Brutus disagrees, however, and urges Cassius to reconsider, because...(lines 162-183)

From Brutus' monologue (lines 162-183), write down one really great piece of imagery, even though it is pretty gory.  What is the purpose of the example you chose?

Cassius continues to disagree with Brutus (line 184), but Brutus insists...(lines 186-189)

Anachronism-A chronological error made by the author.  ex: clocks

                      were not invented until the late 1200's.

They need to devise a plan to get Caesar to the capitol because...(lines 195-201)

Decius suggests the best way to get Caesar to the capitol is to...(lines 202-211)

By eight o'clock, the conspirators will meet at Caesar's house.

Brutus warns them all...(lines 225-227)

Portia, Brutus' wife, enters because...(lines 237-240)

We discover that Portia is worried about Brutus because...(lines 241-252)

She begs him to tell her what is wrong, but his response is...(line 257)

Describe Brutus' tone with Portia in lines 257-260.

Portia will not let it go, and begs Brutus to tell her what's going on because...(lines 280-286)

If Brutus won't tell her, it must be because...(lines 286-287)

Portia tries to prove her strength and worthiness of knowing his secret by...(lines 299-302)

Brutus finally...(lines 305-308)

Caius Ligarius shows up, and agrees to join the conspiracy.

Explain the metaphor Brutus and Caius use in lines 310-335.

How does the author of "Klondike Gold Rush" uses their point of view to shape the reader's understanding of the miner's lives

Answers

Answer:

The author uses a third-person point of view to allow the readers to visualize the hardships and challenges the miners had been through.

(I read this story like 2 weeks ago lol)

Compare both passages below. What is the purpose of each passage? How does
each passage use supporting details to support its specific purpose?
Passage 1:
Your next tablet should be the upcoming G2 tablet, which is hitting stores this
Thursday. Tired of the slow, glitchy performance of your old, tired tablet? Sick
of having to install update after update, patch after patch, only to deal with the
same subpar performance? Frustrated with the lack of exciting, useful apps
for
your tablet? Treat yourself to the new G2 tablet, on sale Thursday at all A-
Mart locations near you!
Passage 2:
The new G2 tablet is seven inches tall, five inches wide, and a half-inch thick.
It uses the Roboto operating system, which will allow many popular apps and
programs to run on the machine. Most people bring their G2 tablets on the
train or bus and take advantage of the included Wi-Fi card. This convenient,
portable, and useful device will help users run their lives while running their
errands. The G2 tablet is available for purchase at A-Mart starting this
Thursday

Answers

Answer:

Passage 1 and passage 2 are similar because both passages are promoting the new G2 tablet, They're different because passage 1 talks about the cons of your old tablet while passage 2 only talks about the good things of the G2 tablet. The purpose of both passages are to endorse the G2 tablet. Passage 1 uses supporting details by using the statement "tired of the slow, glitchy performance of your old, tired tablet? " and supports it up by using examples of the downfalls of your old tablet as supporting details. Passage 2 uses supporting details by saying ''This convenient, portable, and useful device will help users run their lives while running their errands." and backs that statement up by telling the reader the pros of the tablet using that as supporting details. And the authors purpose is to persuade and inform you about the G2 Tablet.

The window got broken. change in to passive​

Answers

Answer:

The window was broken by jake

Explanation:

The window was broken yesterday morning

QUESTION & ROK & SALIGNER STANDARDS
In this paragraph, the author uses the words: brisk, briskly, and
kriskness. What is the significance of being "brisk" in the story?
SELECT AN ANSWER
having a lot to do
being spontaneous
being cold
having money

Answers

Answer:

C. Being cold

Explanation:

The word "brisk" can mean cold, crisp, or fridgid and creates an imagery of cold weather.

Rewrite the last example in conventional order. ​

Answers

Answer:

I like Sara, not Susan.

Alternatively

I like Sara - not Susan.

25 POINTS FOR THE CORRECT ANSWER
Read "The Tortoise and the Hare." What do the characters remember about the story? In a paragraph of at least three sentences, choose either the Tortoise or the Hare and write a flashback that tells a portion of the story from that character's point of view.


A Hare was one day making fun of a Tortoise for being so slow upon his feet. "Wait a bit," said the Tortoise; "I'll run a race with you, and I'll wager that I win." "Oh, well," replied the Hare, who was much amused at the idea, "let's try and see"; and it was soon agreed that the fox should set a course for them, and be the judge. When the time came both started off together, but the Hare was soon so far ahead that he thought he might as well have a rest: so down he lay and fell fast asleep. Meanwhile the Tortoise kept plodding on, and in time reached the goal. At last the Hare woke up with a start, and dashed on at his fastest, but only to find that the Tortoise had already won the race.

Answers

Tortoise did not give up as he slowly crawled to the finish line. Rabbit was nowhere to be seen. Maybe he already passed it, maybe he got lost?

imagine you are father, write a letter to your son expressing your feelings and emotions after his heavenly departure​

Answers

Just write a letter, like how a father would expressing his feelings to his son and how much he loves him

Use the highlighting tool to identify the words and phrases that most powerfully reveal the author’s purpose. Arms, as the last resource, decide this contest; the appeal was the choice of the king, and the continent hath accepted the challenge. —Thomas Paine, Common Sense

Answers

Answer:

The correct answer is:

Arms, as the last resource, decide this contest; the appeal was the choice of the king, and the continent hath accepted the challenge.

Explanation:

The author's purpose in choosing these words is to persuade his audience to do or think something. All writers use different techniques to get their audience's attention, and some of these tools can be tone and voice.

Paine was a person who defended natural rights and was against a single government for the people.

Answer:in pink  as the last resource, decide this

in yellow the appeal was the choice of the king

Explanation: just on edg

Which detail from the excerpt best indactes that one of the authors purposes in writing?
its our world

Answers

Answer:

“I couldn't believe I was really doing this," Neto recalls.

Explanation:

I hope this helps you! :)

Other Questions
What is the biggest animal on land? Question 7 (1 point)As rulers of China, the Mongols ahonored some Chinese traditions, but mostly stayed apart from the Chinese. bkept the merit system for civil servants. cpromoted Chinese officials. dtried to keep foreigners out of China. Has the bike been stolen by the thief into active voice There are 3,153,600 seconds in a year. How can you write this number in scientific notation? Somebody help me, I don't know what to do; I feel like I'm fallin' but fallin' from where?I've got songs in my head, and pain in e'erythin' else! Why can't I just be fine?Somebody help me, I just wanna' call them, but I know that I can't...it's hurting me to keep remembering e'erything that used to be...What do I do now other than hide it best I can? I only got two so far... Doug and Sue Click file a joint tax return and decide to itemize their deductions. The Clicks' income for the year consists of $89,000 in salary, $1,500 interest income, and $700 long-term capital loss. The Clicks' expenses for the year consist of $1,450 investment interest expense. Assuming that the Clicks' marginal tax rate is 35 percent, what is the amount of their investment interest expense deduction for the year Which of the following objects would have the smallest wavelength at the same velocity? Baseball Electron Planet Earth Proton Define the problem.State your hypothesis.Describe the experiment you would set up and the data you would collect.Write a paragraph or two that describe your results and state the conclusion you can draw from these results. Question 31 ptsWhich of the following was NOT a main concern of colonists that led to the writing ofthe Declaration of Independence?O war debtO taxationO natural rightsO representation The higher the percentage of the active ingredient in a drug? Which of the following should you avoidwhen writing under pressure? What is the main idea of the passage? A. Insects usually have a strong sense of smell. B. Insects can be repelled through natural products. C. Natural bug repellents usually have a strong smell. D. Sweet-smelling oils can attract bugs to your skin. 3/4x-2=2/5Rewrite so there is no fractions Which nitrogenous bases are considered purines? What do you notice about the sum of the interior angles for a quadrilateral? Help Which word means one who opposes or a protests something? help me pleaseee :( im almost finished What are the current political parties ideas about government? 1201.49.15Two-fifths of one less than a number is less than three-fifths of one more than that number. What numbers are in thesolution set of this problem?X-5O x>-1O XC-1